Ridehuskort

Du skal have et ridehuskort for at kunne bruge vores ridebaner og ridehal udenfor holdundervisning. Flg. priser og regler gælder fra 1. januar 2017:

• Årskort: 1500 kr. for et årskort.
    • Pr. måned for heste opstaldet på rideskolen er 150 kr.
    • Prisen pr. måned for heste, der ikke er opstaldet på rideskolen er 200 kr. pr. måned
    • En enkelt time ved særlige lejligheder: 35 kr.

• Betales der opstaldning af en hest/pony, indgår ridehuskortet i opstaldningsprisen, og hesten må rides af klubbens medlemmer. Ridehuskort følger hesten.
  • Har du halvpart i en rideskolepony/hest betales ridehuskort med 150 kr. Pr. måned ud over halvpartsprisen.
  • Kommer du som ikke-medlem –  i forbindelse med kurser – betales der 25 kr. pr. time for ridehuskort.
  • Leje af elevpony/hest – eks. i weekenden – koster 75 kr. pr. time og er incl. ridehuskort.